İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı

Yazar: ahmet.aycan | Tarih: 9 Kasım 2023

İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve uygulama öğretmenleri Öğretmenlik Uygulaması Dersi'nin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 24 uygulama öğretmeni ve 12 öğretim elemanı bu toplantıya katılarak uygulama sürecine katkıda bulundu.

Toplantı çevrimiçi bir platformda gerçekleştirildi ve öğretmen yetiştirme konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Öğretim elemanları ve uygulama öğretmenleri, staj öğrencilerinin performansıyla ilgili beklentilerini açıkladılar.

İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nalan KIZILTAN öğretmenlik uygulaması derslerinin temel ilkelerini içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

Toplantının sonunda, uygulama öğretmenlerinin staj öğrencileriyle olan olumlu deneyimlerini paylaşmaları, öğretim elemanları tarafından memnuniyetle karşılandı