Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Akademik Kurul Toplantısı

Yazar: ahmet.aycan | Tarih: 20 Ekim 2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Akademik Kurul Toplantısı 19.10.2021 Salı günü saat 15:00’da Yabancı Diller Eğitimi Bölümü kütüphanesinde bölüm başkanı Prof. Dr. Rıfat GÜNDAY başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının başlangıcında, salgın sonrası yüz yüze eğitime geçilmesine yönelik memnuniyetlerini dile getiren Prof. Dr. Rıfat GÜNDAY yeni dönemin Üniversitemize, Fakültemize, Bölümümüze, Öğretim Elemanlarımıza ve Öğrencilerimize hayırlı olması dileklerini iletti.

Bölüm Başkan yardımcıları Doç. Dr. Ceylan YANGIN ERSANLI ve Dr. Öğr. Üyesi Nevzat BAKIR’ın da dilek ve temennilerinin ardından; Prof. Dr. Rıfat GÜNDAY salgın sonrası yüz yüze eğitim süreci, akademik ve idari işleyiş, öğretim elemanları ve öğrencilerin görev ve sorumlulukları konusunda düşüncelerini paylaştı. Akademik kurul toplantısı öğretim elemanlarının görüş ve önerilerinin ardından sonlandırıldı.