YAZ OKULU DUYURUSU

Yazar: ahmet.aycan | Tarih: 5 Temmuz 2023

Üniversitemizde bu eğitim öğretim yılında yaz okulu açılmayacağından, başka üniversitelerden yaz okulu ders/dersleri alacak öğrencilerin alacakları ders/derslerle ilgili; OMÜ ÜNİKYS (Üniversite Kalite Yönetim Sistemi)/Dökümanlar kısmında yer alan "PP.1.2.FR.0044, R1.1, Temmuz 2022 OMÜ DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN YAZ OKULU DERS ALMA BAŞVURU FORMU"nu eksiksiz doldurup, imzalı olarak PDF formatında (uzakta olan mail yoluyla, burada olan isterse bizzat) bölüm sekreterliğine ulaştırmaları gerekmektedir. Önemle duyurulur.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1- Formu teslim etmeyen öğrenci hiç bir şekilde hak talebinde bulunamaz.

2- Öğrenci başvuru formunu teslim edip takip etmeli, almak istediği ders/derslerinin bölümde ilgili öğretim elemanlarınca değerlendirilip uygun görüldüğü taktirde diğer üniversitede kayıt vs. işlemlerine başlamalıdırlar.

3- Konu hakkında detaylı bilgiler OMÜ Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Yönergesi'nde mevcuttur.